szófosás
Mély érzésű hímnemű lévén
egyöntetű voksom a love
mellé bizton teszem én
le a toaletten elmélkedve
a lét dolgain:
hogy mily büdös a létezés
és nem mulasztja el a
hányingert semmi amfetamin
se vitamin, pedig az egész
hátsóm egészséges,főleg ha
vécépapírral smúzolok
egy patyolat tisztást két
ikerforma farpofám közé.
Hasonlóképp lehet
a szerelem: habzsolom,
aztán csikar. De
kihasmenve képedet
könnyebb lesz-e Nélküled?
Necces ez,
mert így is, úgy is
szar Veled.
Na helló szia!
Most megyek,
oszt' kettőnkért étkezek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.