kígyófarkába
egész nap azon tűnődtem, hogy mi a legidegesítőbb
bennem. aztán felhívtalak, és azt mondtad,
estére végiggondolod.
talán a türelmetlenségemet hozod fel. vagy, hogy
állhatatlan vagyok. a rendmániámról nem is beszélve.
vagy a fellángolásaim.
de lehet, hogy van valami, ami csak mostanában
idegesít, és most előhozakodsz vele. végül is,
én adtam fel a labdát.
nem is csodálnám, ha leütnéd, de azért reménykedem,
hogy olyannal szembesítesz, amit kibeszéltünk,
én és a pszichiáterem.
felkészültem. most várlak, hogy hazaérj végre.
baromi ideges vagyok, és még ötször hívlak,
hogy mikor érkezel.
a legfantasztikusabb mégis az, hogy szerintem
tökéletes vagyok. egyszerűen mindenben jó.
de tényleg. meg se kell kérdeznem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.