Ma már a pohár hív meg
egy-egy koccintásra
magammal magamért
látod a szívem
érted kiteszem
meghalok egy kicsit
itt legbelül
s várlak hogy hozzám
visszatalálj
Ülök révetegen
úgy nézem csendben
hogy folyik szét
bíborvörös vérem
s hogy válik bennem
a bor újra vérré
míg megérkezel
s átesek néhány