Aki másnak abszurdokot vers, maga íródik be/le
Sósszotyidált koporsóska
lesz ebédre,ha edényből
edénybe sikeresen
teszem át
a kísérletező kedvemnek
széccsászármorzsolta
eredménystruktúrácskáját
a déli harangszósszal
öntve le a hordozórakéták
tetoválatlan krátersebét.
Mézes-mustáros unalom-menyét
henyélt a kertek alatt,a
kikericsek kupolátolta
tortaszelet mennyországban.
Nem vagyok normális,
sose vol
tam-
tam-tam
cin-cin-cin
nem múlik
két decin.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.