lét(de)konstruktív-kép
A téglasorok közötti malterben
vergődő bogárka kitinköntösben
hengergeti előre cementszáraz
szenvedélyeim a sarkok közelébe,
a tarifa-nedvesített szerelemnek
eperlatex élvezetévé turmixolva
az elégséges vérbőséget imitáló
létem,miként vízzel sóderhalmazt,
mely iszonytató közönnyel áraszt
el,s majd a klausztrofób-életem
megcsócsálta disszonáns örömmel
fordulok át az ellentétes irányba,
míg halovány képzeteket ölelek
a teljességet belehányva a hiányba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.