Az ablaknyitás
izgalma gyomromban
reszket
feltárulása tűnő fény-
villanás
lélekkapcsolat
alfája és ómegája
a kezdetben már a vég
csírázik
pásztázó fénycsík
kutatja a bennrekedt
lehetőséget
leereszkednék érte
de félek
eltévednék a befelé
vezető úton
miközben az öregedő
Ariadné szakadozó
fonalával egyre csak
hiteget