Kirekesztettek
" A közvélemény gyenge zsarnok
a magunk véleményéhez hasonlítva"
(Henry David Thoreau )
Befogadtak a kirekesztettek
lándzsáik hegyére tűztek
félistenek keselyű fények
vérbe hullt sorfalak közt
eleven húst suhogtató
korbácsnak
Felnyitottam
kiszúrt szemeiket
hogy lássák
mit ér az öröm
az önként vállalt vakság
ha kétes hangzavar
minden ima
pokol a menny
s átokszóként
zendül fel
az Amen
Bélyegek ők mind
a bélyegen
Cherub
holt lelkekre vigyáz
Most Csillagokat bontok nekik
és elébük hintem a Napot
lesem lábnyomukat
hogy hozzánk újra
visszataláljanak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.