Tél
Vidám esőcseppek csiklandozzák arcom.
Elmúlt a nyár, de jöhet a tél!
Eltűnt a nap, nagyon bánom.
De, hogy essen a hó, azt is szeretném.
Szerelmem a párás erdő,
Mit hajnali fénnyel ragyog be a nap.
Sáros arcot öltött ma a Föld,
A fák törzseit nyaldossák a sugarak.
S, majd, ha már minden hófehér,
A jókedv mély álomba zuhan.
Elmúlt az életkedv, jöhet a tél!
A lélek, sötét börtönből keres kiutat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.