Pillepalack
Az idő mint a sav. Erősebb, mint az érv.
Az eső is ettől ilyen kék.
Folyik, fecseg és fodrozódik.
Amíg a szív, amíg a szív: szívózik.
Az idő erő. Egy kéznek odaadja.
De vége van. Megjött a hatalom Atyja.
Ennyi hát. A halál is alárendelt.
Nem éli túl a mennyei rendszert.
A térkép papír, egy kézirat.
Országok sorsa: USA, Irak.
Máshonnan kérd, mit meg nem ad.
Mert út a szó. Logosz, ketchup.
Így nyugszik meg. Nem érzi fölényét.
Ha nagyon logikus: becsap.
Plakáton látni a vérét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, nem jelent
Kötetben: (-, -)
Kiadó: -