Egyetlen csókban van benne az Élet.
Egyetlen szájból szól most a lélek.
Hozzám szállnak ma a dallamok,
Nekem szólnak ma már a hangok.
Csak hozzám jön el a Férfi,
S csak az én testemet kéri.
Vágya már szinte fojtogat,
Valóra váltja minden álmomat.
Egyetlen csókban van most Minden:
Egyetlen sóhaj, egyetlen filmen.