Fogy a hajnal
ahogyan
újrakezdő reggelekbe ballagok
most
a hársillatú lépcsőfokon
megállok még
képzelt világomat látom
ahol anyám fehérbe fordult
napfésülten
a felhők égő karjain
itt
Angyalföldön
majd
köszöntöm társaim
s vágott csokorba rejtem könnyeim