(make-up)
reggel így kezdődik el
a téli ablakon kinéz
az ég alatti
hűvös figyelem szeletéből
kipréselt szárnycsapások
autók járnak mozdulatlanul
tágul a tér
minden rendben van megint
beágyaz aztán reggelit
készít
vizet forral tartós kenyeret
pirít éget
száraz morzsa pereg a földre ol
vad a vaj a nap a
délelőtt lusta kovásza dagad
esik
szét
esik a
még
mérhető idő
egyszerű forma a
hétköznapok réseiből
arcára tapadó tévedés
alanytalanul havazik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.