Nem hagylak el
Kicsi galambom, illatos violám,
Életelixirt rejtő fiolám.
Szemem fénye sem fontosabb nálad,
Nem hagylak el míg tart a földi szolgálat.
Érted dolgozik minden sejtem,
Nélküled meghalnék, sejtem.
Te vagy ki életben tart,
Nem hagylak el míg életem tart.
Te vagy nekem a legfőbb lételem,
Vigyázok rád, nem érhet sérelem.
Karjaimmal gondosan körül tekerlek,
Nem hagylak el, mert szeretlek.
Egyszer, mint mindenki, biztosan meghalok,
De addig melletted maradok.
Érted feláldoznám az életem,
Nem hagylak el, mert nélküled nem is létezem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.