Hojnap fejéjem máj a kijincet
ész kinitom az altót, cak nadon
halkan, hogy a mamát fel ne
riasszam, hisz mélyen alszik,
pedig a papa hangosan zokog.
Hojnap nad jeszek, szokkaj
nadobb, mint a mókuszok.
Holnap angyallá változom,
szárnyaim szívemig elérnek.
Megeszem a spenótot
(mert nálunk ez így szokás),
holnap virágzó sejtjeimre
bont és rám talál az Élet.
Ma ejbujok a japujevéj ajatt.
Mama, haszadja szüt a nap!