Elmondhatnám neked......szavak ékeit
gyöngyfüzérbe fonva
vágyaimat
mely ma még
ismeretlen
ahogy érzem
mert öröm a könny
a seb gyönyör
mit szívemen ejtesz
kíméletlen
Elmondhatnám.....jaj de nem teszem
hisz ilyen a vágy
hogy feszít éget
lecsap rám és elpusztít
ha látlak
Mondd mi szükség van rá
hogy téged
holtomban is
felépítselek