diagnosztika
A vezetékek a bőr alatt viszik a
vasat. Nagy sebességgel öblít át
mindent a meleg, piros színű, fémes
folyadék. Szóval most is rendesen,
ahogy szokott: dobog a gép.
Ha a belsejében állnál, mint egy
csőben, láthatnád a hatalmas és
a kisebb sejteket. És sejthetnéd
magadat, hogy belsőd mit rejt, vagy
te fejthetnéd le, ami elmeszesedett.
Egyébként belülről is csupa szőr
a láb. S néha fázhat a hajhagymád.
A vezetékek meg mindenhová el-
érnek. Van rajtad néhány egyszerű,
egymásra lapuló réteg,
de tenyered görbe, szétfutó vona-
lait ne akard érteni. Miközben
sarkad szélei egészen durvák lesznek
téged idejekorán magába morzsol a föld.
Van, ami csak úgy röggé válik
alapon. Kanyaroghatsz tovább,
mint a közeli földút. Vagy a murvák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.