Csak ez a fogatlanul is
Világba harapó éhség
Csak ez a belézsúfolódott
Maszkabáli magány
Csak a leszakadó tagok
Vég nélküli fantomfájdalma
Csak a fényáztatta réten rohanó
Pillanat végtelensége
Csak a gyerekszemekből
Szikrázó örök karácsony
Csak ez a magyarázhatatlan
Mégis odaadása mindennek
Csak a mégis magyarázása
A szavak közül kihullónak
Csak az ember
Csak az ember tud
Istent szülni