Randevú helyett
Nem tudok aludni, csak rád gondolok.
Nem hagy nyugodni, ha rád gondolok.
Ha nem tudnám, hogy holnap láthatlak,
hogy ma sem hiába vártalak,
hogy egyszer hozzád érhetek,
bűvköredbe újra beléphetek,
hogy a lelked kinyílik előttem
Sok-sok évig hiába reméltem.
Hazug szánk, hamis szót hallat.
Jó, ha a test beszél, a szó hallgat.
Tudatomban gázoló fényes alak.
Mindig Téged akartalak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.