Kérdések, kétségek
Elvonulni a vihar elől
egyszerűbb lenne
de vihar-e az ami készül
benned s bennem
S tudod-e milyen lesz
Önfeledt-e minden mosoly
mikor a Nap rád süt
megbocsát-e aki békül
vagy csak mímeli
hogy haragja enyhül
hogy újra rádtaláljon
Még kezet nyújt
a hideg kileli
Judás csókjától
Ki tudja ezt
Melyiktől lesz könnyebb a szív
melyiktől lesz tisztább
melyiktől gyengébb a hit
melyiktől lesz igazabb
majd a valóság
Ki szárítja fel könnyeidet
mikor a sors gúnyt űz
s a mélybe ránt
erény lesz-e a küzdelem
vagy átok
mikora vihar csendje
hull le rád
Kit ostoroznál
Melyiktől derül fel újra
szép orcád
melyiktől lesz kékebb az ég
foszló árnyak ha megbékélnek
mondd
a harc is véget ér
szíved mitől gyúl majd
égi lángra
Magadat ne áltasd
Ha mérlegel a szerelem
meghal a varázsa
Ki ad minderre választ
hogy tudd
ki az aki ebben meggátol
az egyikkel
meg kell küzdened
a másik
széthull magától
Hát légy jóban
a viharokkal
s ki békét hoz
óvakodj
mosolyától
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.