Szerelmem
Eredete eme versnek,
Ember elem szerlememnek.
Ezer esztendelye kerestem,
Egy december estelen megleltem.
Keresve sem lelhetek szebbet,
Kecsesebbet, Velem kedvesebbet.
Keservem elfeledem Vele,
Keze kezemnek fele.
Szeme szememben elmered,
Szemem nedve elered.
Szerelem nedve eme csepp,
Szerelmem Vele legesszebb.
Testem hevenye csepeg,
Teste testemen remeg,
Teljesen egy Velem,
Tele lett Vele fejem.
Mese Vele lennem,
Mert nevetve megfejt engem.
Mestere rejtelmes lelkemnek,
Mely helye ezer rejtelmemnek.
Eredete eme versnek,
Ember eleme szerelmemnek.
Egyetlen kedves szerelmem,
El nem engedem egy percre sem.
2003.01.29.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.