Szeretem nagyon
Őt szeretem nagyon,
Mert többet ér mint bármely vagyon,
Mert tekervényeink együtt mozdulnak az agyon,
Mert nem hagyna meghalni a fagyon,
Mert olyan gyönyörű szeme vagyon,
Őt szeretem nagyon.
Nagyon szeretem Őt,
Mert együtt veszünk levegőt,
Mert nem tart szeretőt,
Mert megosztja velem a heverőt,
Mert ha kell ad erőt,
Nagyon szeretem Őt.
Őt nagyon szeretem,
Mert fejem ölébe tehetem,
Mert ajkát ajkamra vehetem,
Mert szívem szívében vélhetem,
Mert ő az Én végzetem,
Őt nagyon szeretem.
2003.01.08.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.