Gyenge szál volt, de játszottam vele.
Halántékomon szüntelen
dobolt az érzelem.
Éjjelente suttogtam:
szeretlek.
Elhallgatott a szó,
beszélt a némaság,
ölelő tekintetek mosolyogtak,
érzelmek, vallomások,
ébredtek csókra.
Hormonok lázadtak,
forró volt a szív s a kéz
mely összeért.
Lángoló pupillák villogtak
fényözönben a folyó felett.
Boldogság ébredt,
de halálos volt lélegzete.