Tóth Olivér
Szikratánc
Szikratánc
Nemet mondatni
Apámnak, Anyámnak,
hátra hagyatni velem
a testvérrel megosztott ágyat,
hűséget esküdni
egy idegen varázsnak,
tűhegyembe
fekete cérnát húztak,
láthatatlan ingét
varrni az éjszakának,
megérett szívemmel
játszani a bánat,
szegénységem,
örömöm megtart magának,
tartson meg az Isten is
szerelmem rabjának,
szitkos ima helyett
fekete soroknak,
betűkből faragott alázatnak,
érett szívével játszó bánatának,
szemében, szájában,
szálkája lenni a világnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|