Tömöríteni kellene.
Többet mondani -
kevesebb szóval.
Hogy ne lehessen nyírni
a verset ollóval.
Hogy ne kelljen
a verset megborotválni.
Hogy ne számoljam:
ennyi sor -
tíz deka szalámi.
(Ingyen kellene írni verset -
ha megfizetnék, hogy ingyen írok.)
Tömöríteni kellene.
TMK.