repülõk
anyám háromszor adta fel,
amíg az apámat ápolta,
talán csak repülni vágyott,
de a konyhakőre hullt vissza.
apám csíkot húzott az égre,
bucskázó repülőről mesélt,
szárnyát a kórházba is vitte,
és ott hagyta törékeny testét.
anyám Párizsban járt a nyáron,
mostanában folyton csak utazik,
apám minden reggel beköszön,
azt mondja, itt felejtett valamit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.