Kitolják boncasztalon
Valami virágos 3D rét
Az alagút végén űr feszül
Nyoma sincs fénynek lénynek
Már messziről megismerné pedig
A massza kaján csöndje
szikék sercegése
a kórboncnok szendvicsének bűze
kiábrándítóan szürke profán
legalább egy „mozi élményt”
bár a lepergő film is kopár
és sajnálkozva tekint
szétlőtt tüdejére