ALBÉRLET, INTERNET, GYEREKTARTÁS, PIA
Albérlet, internet, gyerektartás, pia
könyvlapok szamárfülei
a tartalomjegyzék közelében.
A van térdeljen, a nincs magasodjék
fognak csillagos kezek
millió szív és egy a vákuum
reálbér alatt, föld felett.
Égi Diána, büszke az íjad
üres bendőnkbe menny hasad
szlávarcú asszony napalm-kisdedével
méri a tornyokat.
Albérlet, internet, gyerektartás, pia
néhány száz vers -
harminc fog plusz ÁFA.
2009. Augusztus
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.