ma a költők öregek
és elkényszeredettek voltak
rémlett némelyik beteg azok közül
akik ifjabbak nálam
csak egy-két fiatal öreg jött el
nekik szavaltam virgonc erotikus versem
de megijedtem a Haláltól a fiatalok melletti padon
s már az elején elment a hangom aztán
öblögettem ott is ahol nem kellett volna
végül taps és némi arcpirosodás