Egy négyzetméter
Van egy erkélyünk a Vallon út hétben.
Egy négyzetméteren ülök egy széken.
A száradó ruhák az arcomba lógnak.
Miből fizetem a rezsit majd holnap?
Egy házsort látok a lakótelepből.
Kinőttem minden komoly szerepből.
Isten, pina, versek és végtelen.
Egyetlen kibaszott négyzetméteren.
Naponta három perc, egy cigaretta.
Talán majd holnap. Félek, hogy nem ma.
A bal felső sarokban fecskefészek.
Fiókák. Tátott csőr. Cigifüst. Élek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.