Jobb késõn,mint soha(egy rossz eberhez)
Nem süt be a napfény a börtön ablakába,
Minden nap hideg van,hajnal hasadtára.
Jobb későn,mint soha,megkapni mi jár,
Tudni fogod milyen ha igazán fáj!!!!
Tudod milyen ha szeretünk valakit?Te nem szereted,
Ártassz neki,gyűlölöd,talán megveted.
Napról napra nehezebb terheket cipel,miattad,
Bezárod az ajtót,s őt viszont kinthagytad.
Megverted testeddel,bántottad lelkeddel,
Bár lelked nem hiszem hogy van!Őt engedd el!!
Nem száll fejedbe az ital,mégis ilyen vagy,
Nem is lehetnél ennél nyomorultabb.
Szánalmas emberi lény vagy,kétségkívül,
Elvileg szereted,miért teszed őt ajtón kívül?
Sorvadj el,szememben nem vagy semmi,csak egy szánalom,
Csak te tudod igazán mit jelent az emberi bántalom.
Ha visszatérsz,véred fog hullni az én kezem által,
Évek múlva annyit mondok majd:"Semmit sem bántam"
A pokol tüzén égsz majd,testedben férgek,
Halálod napján ünnepeljük temetésed.
Ha mégsem leszel halott,mindent bánni fogsz,
Az életed többi része neked csak gondot okoz,
Jobb későn,mint soha,megkapni mi jár,
Tudni fogod milyen ha igazán fáj!!!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.