Bonyolult vers
Egy csodás őszi napom,
Udvaromon levélhalom,
Üzent nekem képekben,
Megkaptam mit kérhettem.
Nagy ár volt az,rossz volt s fájt,
Kértél tőlem erőt,s kislányos bájt,
Minden megvolt,de mi ez a hiányérzet?
Talán egykét számításom hibát vétett???
Már nem érzem mit kellene,
Tőlem több már nem tellene,
S elgyöngültem,megpihenek,
Hajtottam már épp eleget.
Mint fénylő Hold,reggelre eltűnik az éjben,
Én sem leszek,én sem vagyok ébren,
De mi jön még?Ha eljön a fagyos tél,
Mit mond?Mit rejteget?S mit mesél?
A csatamező közepén,kiáltok egy nagyot,
Vérontás folyt,mely nem hagyott,
Nem hagyott nyomot,de belül még érzem,
Reményeket látok a kékítő égben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.