kiskutya vinnyog
a kétszer két méteres kennelben
szoktatják rendre igazságra
tegnap vasárnap
nyúzta hancúrozta a táguló kertet
körkörös futásában nem fárasztotta semmi
hiányzik az arcomra támaszkodó kék
morzsáira hullt
pedig csak törni akartam magamnak
homokra sárba veszendőbe
hetedfél rettegés hetedfél
vessző
támasztott ajtó loholt
rács
karcolt nap a rozsdálló végén
bográcsban víz
levert zománc