"Bizony mondom néked ma:
Velem leszel a paradicsomba..."
(Lukács e. 23/43 )
Ha megfeszítenek sunyin
parolázó tűzzel
tűzzel játszó hitvány senkik
senkik is maradnak
maradnak gaz latrok
latrok bűnben a kereszten
kereszten Isten nélkül
Ha magadat feszíted meg
feláldozva másért
másért égő tűzhalálban
tűzhalálban elvész
elvész minden bűnöd veled
veled lesz az Isten Isten ott lesz majd veled