nem.
veled is az vagyok. eddig se volt semmi gond.
ami volt is, ma már nem számít annak. bennem biztosan.
kitöltöttek a hétköznapok. a vasárnap
felszínen felejtett valami lett köztünk, amihez ízek
kötnek, szagok. esetleg feltakarítatlan, rám váró mocsok.
tökéletesre szigetelt a ház fala. az ablak re-
teszelt páncél, átlőni fénnyel nem, csak pisszegéssel
lehetne. vörös foltok a tetőcserepek mohatakaróin, talán
az alájuk vert szögek vére, a bomlásnak indult padlás
utolsó üzenete utáni csend felszínre szivárgó lenyomata.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.