Vágyvánszorgás
Erjedj a holnapokra éveinknek kehes fénye -
Kobaltos nehezményezésen át rád sül a megszokás:
Fazéknyi orgazmus ten kezedtől, hogy nevess végre
inadszakadtáig - peckes maszturbékoláskodás.
Nyöszörgő álmaink, mit nem tehettünk csetres kéjbe –
Kanászos merengéssel agypadlás mosás:
Kamaszos hibáink, mint katlanban egy csendes vércse
marnak belénk lumposodva – rút rögeszmekopácsolás.
Avas kis perverzitás, Jáde cicák szent estére-
Bocskoros szájízzel csonk vaginákon pancsolás:
Tudatunkon vézna vágyunk cihelődő meleg vére
ömlik át habarcsolva – ez ördöglampionvarázs.
Ganéj egy élet ez, szívom magamat repecskésre –
Srófolódó jövőm szócséplő bukdácsolás:
Pergamenbőr pruszlikomon kitüntetések erénye
foszladozik unottan - abortuszmaradéknyomás.
Lapaj léniákon túl vizslass az emelvényre –
Karattyolva támolyog a fakó önbíráskodás:
Tömpe lapályokon húsrobotok merev részeg
tekintettel viselik az eszmeelfaggyúsodást.
/*Srófol: itt: összeszorít
//*pruszlik::mellény
///*Lapaj: Hatalmas
////*Lénia: keskeny fémlemez
/////*Tömpe: rövid, széles
//////*lapály: régies állatlegelő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.