Ajtóval táncol
Vizsgáztam, megbuktam
Söröztem, berúgtam
Hazamentem, aludtam
Felkeltem, okádtam
Felhőfaló, napfényevő
Rosszul levő, földön fekvő
Gyomornyomor, ajtóval táncol
A gyertya nem ég, hanem lángol
Hat hektár az élet
Még egyet kérek!
Felmentünk este
a tízemeletesre
Onnan néztük a várost
De kit érdekel ez most?
Nem érdekel ez senkit
Főleg azt, aki nincs itt
Pohárból a pofámba
Primitív, de a hatása
Leírhatatlan azt hiszem
Iszok még és megteszem
A következőt is megveszem
Ha nem ízlik, akkor is lenyelem
Nekem a sör lett a kenyerem
Nekem a bor örök szerelem
Örök szerelem, örök szerelem…
(2007)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.