Itt van a péntek, vége a hétnek
Éljen az élet, szóljon az ének
Folyik a sör, folyik a bor
Nem kell háború, nem kell terror
Nem kell az értelmetlen halál
Egyszer okosak leszünk talán
Nem kell a vörös szegfű
Nem kell a narancsliget
Nem kell a vörös csillag
Nem kell a horogkereszt
Talán este, talán reggel
Talán felnövünk majd egyszer