mint
úgy érzem magam, mint egy parabola,
aki sosem érheti el a tengelyt;
vagy, mint egy hegyipatak,
aki sose fogja elérni a tengert;
napraforgó, kinek nem kel fel a Nap;
vagy inkább, mint egy megolédatlan házifeladat.
csipkekesztyű, 'kit nem hordanak,
fénytelen árnyékokba font kontúrtalan alak;
válság alatt elértéktelenedett billiárnyi pengő;
félénk filozófus - ki inkább csak *merengő*;
bontatlan üveg Mexx parfüm a szeméttelepen;
mint kiállított LandRover, 'mi nem száguldhat terepen;
mint májbeteg polcán egy üveg tecquila...
és kérdezném tőled, hogy TE KI A
%/!@?!...-NAK KÉPZELED MAGAD?!
de biztos nem annak, akinek én láttalak...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.