Új folyóm partján
Elfelejtett világommal
maradék mindenemmel
marasztalva
megültem új folyóm partján
hitemet gyűjtögetve
Vágyam ébredésén
(mert érintettem)
csobogva kacagott
a
víz
Csak a felszín látszik
a szellő járta
ahogy játszik
tetszik
álma a mély
(talán
lelkem
vágya
még)
maradna
mederben halmozódva
de
szökik
mert nem dologtalan
teremtett
sorsa
és
tudja
közeleg
a zuhatag ördögi hangja
hogy
kitörjön szembesülni
álmok pusztulását végignézve
sziklák testéből kiperegve
szabadulni
új világban a mindenséget felfedezve
fennmaradva
megmaradni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.