Batthyány téri dal
Ha járok majd a tér fele
megnézem, hogy mi van vele
És elmesélem azt is majd,
Hogy mi volt velünk a baj,
Hogy mi (is) volt velünk... a baj.
Egy kézfogást és pár fotót,
Csak ennyit hagyott ránk a sors
Harminc évnyi tapasztalat
Miután ismét láttalak
Miután ismét...(meg) láttalak
Eszpresszóban kis társaság
Kezükben egy sörös pohár
Egymást nézik figyelmesen
És emlékeznek csendesen
Így beszélgetnek... (szép) csendesen
Beszélgetésük tárgya az
Az életük mivé dagadt
És ők miért kíváncsiak
A többi pajtás hol maradt
A többi pajtás ... (mond) hol maradt
Egy órás és egy eladó
Egy vak masszőr egy rajzoló
Egy rendőr meg egy asztalos
Találkozott végre most
Találkozott... (mi) végre most
Az eladónak lánya van
A rajzoló állástalan
A masszőr boldogan mesél
Két kezéből jól megél
Két kezéből ... (még) még jól megél
A rendőr hungarista lett
Az asztalos tüdő beteg
Az órás szólal meg halkan
Mindennek nagy ára van
Mind ennek (kurva) nagy ára van
Még nem gondolnak búcsúra
De szól a pincér záróra
Egy kézfogás és pár jó szó
Ez egy osztálytalálkozó
(Mert) Ez egy osztáltalálkozó...(volt)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.