Aludt tej-kölykünket
tartod koponyádban
s méhed vackorában
én csak a szádat lest-
em, ahogy mozog, hallottam
a fogak báljában salsázó
szavak ritmusát lüktetni
a nyelvemen a teremben
ha millió napsugárnyi
csapongó melengetés láttatni
engedte a szerelmem,
amit teljében átélni
csakis -de mással tényleg
nem megy- csak veled lehet
hand-in-hand. Ugye érted.