Csalóka napfény
Csalóka napfény,
És torzult árnyak
Emberek, akik sietnek
És emberek, akik várnak.
Ilyen a világ: fekete-fehér,
Még egy kis szín is belefér.
Milyen csúnya, gonosz átok,
Hogy sokszor csak szürkét látok.
Ki kéne menni már a fényre,
Keresni egy újat végre.
Hol van, aki rám vár?
Egy másikat talált már?
Én nem tudom, csak várom
Hiába, nem jön a párom
És hiába van kint tavasz és meleg nyár,
Ha itt benn ősz és hideg tél vár
És hiába fénylik minden, ha nem arany,
Hiába vagy néha vidám, ha boldogtalan
vagy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.