nem
ha azt állítanád
(állítottad volna) hogy igen
akkor sem
arra jó
hogy talán így is
bár azonnal ott lenne a kérdés
minek
nem jön sehonnan
és nem jut el sehová
létezése akár az út pora
kibogozhatatlan tartozás
kibogozhatatlan mert nincs bog
a por
már csak ilyen
lényegi
dolog
és még se több mint
ennyi