Patinás próbajátékkal
kettő nulla. Vesztettem.
Csók neked Édes,
és bocsi azért amit meg
- vagy amit nem tettem,
de változtatni a lényegen
a fogszuvas bók képtelen:
ha megmarkolod élvezem,
s mikor ráhajolsz
a mennyeket ölembe képzelem,
de ennyi. Folytathatnám
- nem hinném érdemes.
Arcom testnedvedtől
kéjfröccsenet - réteges.
Ami köztünk volt csak leves.