Az eddig együtt töltött napok nyomán
Szeretlek édes oszthatatlan írral.
Mikor remegő térdeimmel állok
Előtted Ádámtól fakadó ősi kínnal:
-Keresve benned egy eltűnt világot.
Kitárt karodban az adó papírral:
Nevetve kérdezed- most mire várok.
-Eszembe jut néha; amint szivarral
A szádban járkálsz, főzős hódításod.
Boszorkányos főztöd megettem, ezzel
megint megszülettem; és született még
közénk, kutyakölyök, párás szemekkel.
Család helyett inkább engem szerettél.
- Hiába vert a sors ilyen kereszttel.
-Azért jó volt látni mikor nevettél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.