Az élet
Erős a hitem mert tudok:
Dolgozni, mulatni,
nevetni, sírni ha kell,
S elképzelni szebb holnapot.
Tudom a ma csak állapot.
Dolgozni csak azért,
azért mert melós vagyok.
S elképzelni szebb holnapot.
Mulatni jót mindenen,
Inni a bort vígan,
átölelni kedvesem.
S elképzelni szebb holnapot.
Megnevettetni másokat,
Nevetni magamon,
ha meg öl az unalom.
S elképzelni szebb holnapot.
Boldoggá tesz, hogy dolgozom
- hittel a holnapon.
Mert mulatni sírni kell:
S jót nevetni magamon.
Erős a hitem mert tudok!
-
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: nincs, nincs
Kötetben: nincsn (nincs, nincs)
Kiadó: nincs