Mi lennék
Szellő volnál, szellő lennék,
Leveleket billegetnék,
Eső volnál, eső lennék,
Virágokat öntözgetnék.
Hold, ha volnál, csillag lennék,
Minden este felragyognék,
Nap, ha volnál, én fény lennék,
Mégis benned gyönyörködnék!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.