a tiéd egy túlüvöltött lövészárok,
az enyém tar palotája a csendnek.
egyszer elfogy minden puskapor,
ami most lélegzeteddel keveredve
csap arcon - közben
egyre az kong bennem, hogy a
végtagok akarata majd úgyis tovább araszol,
a térfeledre ránő majd a dzsungel;
de egy szétlőtt szobor
tanítható-e
testbeszédre?