Rend
Ó hogy megnőtt mikor
nem is láttam persze sok
eső volt régen kaszáltam
mit szólnak told neki
egyenesen de érzéssel hadd
vigye csendesen vigye csendesen
mintha ő nyírna előre
hátra ne fordulj hátra
lábadra húzod élőt kaszálna
akkor is micsoda meleg van
nézd milyen szép így levágva
rendre mint a sírok a temetőben
egyszer előre egyszer hátra
apám a kórházba
került biztosan látta előre
hátra húzom de hiába
ott elmaradt egy szál
apám a gépen micsoda tudomány
nem hagyhatom el
mind egy szálig le kell kaszálni
hogy szép rend legyen de piszok
meleg van izzadok vagy mi az
Isten!
Sárosd, 2005.07.29.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.