Elalvás elõtt
Elalvás előtt még átismétlem pontatlan mozdulataid.
Felesleges beszélgetésbe elegyedtél a szomszéddal,
felolvastad a horoszkópot, kierőszakoltad, hogy cseréljünk fekhelyet,
megetetted a barátaimat, kidobtad három legjobb ingemet.
Mindig van valaki nálunk, valaki mindig a szoknyád szélén ül,
pároztatod zoknijaimat, te sosem vagy egyedül. Én sem vagyok egyedül.
Apropó: miért nem szeretsz egyedül lenni?
Tudtam, hogy nem kellett volna feleségül venni.
Eltekeredik derekadon a szoknya, arcodba hullik a hajad,
tegnap nem engedtél megölni egy bogarat, állandóan elsírod magad.
Múlt héten macskával állítottál haza, jó lesz a túlerőhöz,
és kiabáltál velem, ne hasonlítsalak a többi nőhöz.
Gyakran veszem észre, nem figyelsz. Havonta rendezed át a lakást,
nem mindig tudom, hol vagyok. Látom, hogy titkolsz valamit,
azt mondod, keressek valaki mást,
úgyse érdekelnek a titkaid.
Minden este átismétlem pontatlan mozdulataid.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.